Wie

Raphaelraaf

De passie voor vechtsporten kreeg Raphael op jonge leeftijd na het zien van Bruce Lee en Jacky Chanfilms. Hij dacht toen bij zichzelf: “Dat wil ik later ook! Samen met Elwin Rijken richtte hij stuntteam”Baaah productions op. Dit stuntteam bracht toegang naar grotere film- en theaterproducties. Zowel voor als achter de schermen heeft Raphael ervaring opgedaan als acteur, stuntman en (stunt)coördinator. Raphael is tevens actief als showworstelaar en allround (vechtsport)docent voor diverse organisaties en scholen. Daarnaast is hij onder andere docent drama binnen het middelbaar onderwijs.

Boimage

Bo begon als klein meisje aan ballet en moderne dans, maar maakt in de puberteit de overstap naar andere podiumkunsten als theater, wagenspel en musical. Twaalf jaar terug vond ze echter haar liefde voor de dans terug, doordat ze in aanraking kwam met buikdans bij Laetana. Sindsdien volgt zij overal en bij iedereen workshops en danslessen en heeft zij ook een tweejarige verdiepings- en verbredingsopleiding gevolgd.

Bo is gefascineerd door verschillende vormen van dans en podiumkunst en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om dit alles met elkaar te combineren

Carmenfotoreeks6

Carmen danst al haar hele leven, waarbij buikdans en flamenco een belangrijke rol spelen. De fusie van deze twee stijlen, de spaans-arabische dans, is dan ook haar specialiteit. Ze is dans-bewegingstherapeut in de geestelijke gezondheidszorg en geeft daarnaast al ruim 7 jaar les bij Laetana’s buikdansschool in Eindhoven in zowel buikdans als spaans-arabische dans.

Haar dans en manier van lesgeven kenmerkt zich door veel emotie en beleving, passie, energie en vrouwelijkheid.

Sabienimage

Vanaf het moment dat Sabien in aanraking kwam met de buikdans, werd ze erdoor gegrepen. Zij volgt workshops in binnen- en buitenland en heeft net een tweejarige opleiding afgerond over de verschillende stijlen en achtergronden in de buikdans.Sabien houdt van reizen en verdiept zich graag in andere culturen. Daarin gaat ze zover dat zij nu zes talen spreekt en daar enthousiast steeds weer nieuwe talen aan toevoegt.

Janna Loufotoreeks5

Haar passie voor expressie via beweging leidde haar tot het onderzoeken van de eindeloze combinaties tussen theater, dans & circus. Deze heeft ze verdiept aan de circustheaterschool Circomedia in Engeland en bij Hoopnotica NY. Ze heeft 10 jaar als actrice gewerkt en was ook te vinden op stelten, aan trapezes en dansende met vuur.
Toen de hoepel en zij elkaar vonden kwam echter alles samen. Haar liefde voor hoopdance liep totaal uit de hand en zodoende treden zij en de hoepels nu wereldwijd op. Met veel enthousiasme geeft ze de laatste 5 jaar ook hoopdancelessen in Leiden en Amsterdam en organiseert ze masterclasses in binnen-en buitenland

 

Rakisa

Rakisa heeft een buikdansstudiootje in haar huis waar ze buikdansles geeft en haar eigen kostuums maakt. Naast de standaard lessen geeft ze ook een Betoverende Workout, workshops aan groepen en Bootcamps. Ze geeft regelmatig shows en treedt vaak op met de doedelzakkengroep Hailander.

Op 10-jarige leeftijd zag ze voor het eerst een buikdanseres op de televisie, en was betoverd. Haar meisjesdroom is uitgekomen

. Ze heeft als puber de Mode en Kleding opleiding gedaan in Haarlem en heeft onder meer daar geleerd wat ze nu doet; een show maken met eigen gemaakte kleding, muziek en choreografie.

Colofon:

  • Fotografie: Albertho Bolenius
  • Illustraties: Bo
  • Film: Herman Budde
  • Muziek: Paul van Geldrop en Eline van der Linden
  • Decor: Albertho Bolenius
  • Kostuums: o.m. Xhanika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s